Deelprothese maakt gebit compleet

Niets is vervelender als het missen van één of enkele tanden. Hierdoor kunt u moeite krijgen met een van de belangrijkste dagactiviteit; kauwen. In dit geval adviseren wij een deelprothese. Van belang is wel dat de resterende tanden en kiezen dusdanig gezond en sterk zijn! Alleen dan kan de deelprothese perfect functioeren en is het de ideale oplossing voor depatient.

Deelprothese

Naar onze mening is een frameprothese de beste oplossing als deelprothese. Daarom gebruiken wij ook uitsluitend deze techniek. Pasvorm en draagcomfort staan centraal en waardoor u uw gebit weer optimaal kunt gebruiken en zonder problemen weer stralend voor de dag kunt komen.

Gratis controle

Het zetten van een deelprothese kan middels verschillende manieren. Graag gaan wij met u in gesprek, middels een gratis controle, om de best passende werkwijze met u af te stemmen. Ook kunt u onze gratis controle gebruiken om uw al bestaande prothese te controleren. Want voor iedere prothese geldt dat deze perfect hoort te zitten.

Gratis controle

Mike verheugt zich er op u te mogen begroeten bij een persoonlijk (advies) gesprek of onderzoek!

Neem een kijkje!

Tarieven en Ziektekostenverzekering

Moll kunstgebitten heeft contracten afgesloten met de volgende zorgverzekeraars:

ACHMEA Groep ASR Groep CZ Groep Menzis DSW Coöperatie VGZ
Agis
Zilveren Kruis
FBTO
OZF
Interpolis
Pro Life
De Friesland
a.s.r.
de Amersfoortse
EUCARE / Caresq
Ditzo
CZ
OHRA
Nationale Nederlanden
Just
Menzis
Anderzorg
DSW
InTwente
Stad Holland
VGZ
Bewuzt
IZA
IZZ
UMC
UnitedConsumers
Univé
Zekur
Zorgzaam

Dit betekent dat wij uw rekening direct kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar en hoeft u dit niet zelf te doen of het bedrag voor te schieten.
De zorgverzekering kan wel een eventuele eigen bijdrage aan u vragen.

Mocht u zijn aangesloten bij een zorgverzekeraar waarmee Moll kunstgebitten geen contract heeft afgesloten, dan dient u de gehele factuur eerst zelf te betalen. Daarna kunt u de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar en zal deze de vergoeding voor de behandeling aan u overmaken.
Houdt er rekening mee, dat wij niet weten wat uw zorgverzekeraar vergoed. Het kan dus zijn dat hij minder vergoedt, waardoor u meer moet betalen.

Om de daadwerkelijk kosten voor uw behandeling vast te stellen, is het zinvol om een gratis vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens deze afspraak wordt zorgvuldig een behandelplan opgesteld. Met deze op maat gemaakte offerte weet u precies wat uw eigen bijdrage zal zijn. U weet vooraf precies wat u gaat betalen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
“Vakmanschap en vakkundig te werk gaan zijn mijn uitgangspunten,
waarbij persoonlijk contact en aandacht zorgen voor een comfortabele sfeer.
Zo voelt u zich op uw gemak en kunt u straks weer glimlachen!”

- Mike Moll

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, dan voorzien wij u van een vakkundig advies.
Bel (077) 351 53 21 of vul onderstaand formulier in, dan hoort u snel van ons!