Een zorgeloos klikgebit

Bij sommige patienten zijn de anatomische voorwaarden dusdanig beperkt, dat zelfs een perfect kunstgebit niet voldoende functioneert of niet goed uit ziet. In dit geval is een klikgebit of klikprothese de ideale oplossing om van een slecht passend gebit af te komen. De vervelende klachten zoals de pijnplekken, het loszittend gebit (bij eten en/of praten), verborgen voedselresten onder het gebit en het slechte uiterlijk, komen hierdoor te vervallen.

klikgebit

De ervaring leert dat patienten te weinig af weten van klikgebitten. Omdat een klikgebit juist per patient zo specifiek uniek is, geldt wat voor de een de oplossing is, niet automatisch de oplossing is voor de ander. Daarom is het raadzaam dat u zich toch over deze mogelijkheden laat adviseren indien u enkele van deze bovengenoemde klachten ervaart.
U kunt een gratis en vrijblijvende afspraak maken met Mike, die u tijdens een controle van een gedegen en vrijblijvend advies voorziet.

Gratis controle

Heeft u (nog) geen klachten met uw klikgebit, of bent u er niet zeker van of de klachten worden veroorzaakt door uw klikgebit? Dan raden wij het aan om vrijblijvend langs te komen bij ons voor een gratis controle. Tijdens deze controle wordt de situatie van de mondholte, de eventueel resterende tanden en de conditie van de kaken en het klikgebit bekeken. Op deze manier bent u er altijd zeker van dat uw gebit goed verzorgd is!

Gratis controle

Mike verheugt zich er op u te mogen begroeten bij een persoonlijk (advies) gesprek of onderzoek!

Tarieven en Ziektekostenverzekering

Moll kunstgebitten heeft contracten afgesloten met de volgende zorgverzekeraars:

ACHMEA Groep ASR Groep CZ Groep Menzis DSW Coöperatie VGZ
Agis
Zilveren Kruis
FBTO
OZF
Interpolis
Pro Life
De Friesland
a.s.r.
de Amersfoortse
EUCARE / Caresq
Ditzo
CZ
OHRA
Nationale Nederlanden
Just
Menzis
Anderzorg
DSW
InTwente
Stad Holland
VGZ
Bewuzt
IZA
IZZ
UMC
UnitedConsumers
Univé
Zekur
Zorgzaam

Dit betekent dat wij uw rekening direct kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar en hoeft u dit niet zelf te doen of het bedrag voor te schieten.
De zorgverzekering kan wel een eventuele eigen bijdrage aan u vragen.

Mocht u zijn aangesloten bij een zorgverzekeraar waarmee Moll kunstgebitten geen contract heeft afgesloten, dan dient u de gehele factuur eerst zelf te betalen. Daarna kunt u de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar en zal deze de vergoeding voor de behandeling aan u overmaken.
Houdt er rekening mee, dat wij niet weten wat uw zorgverzekeraar vergoed. Het kan dus zijn dat hij minder vergoedt, waardoor u meer moet betalen.

Om de daadwerkelijk kosten voor uw behandeling vast te stellen, is het zinvol om een gratis vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens deze afspraak wordt zorgvuldig een behandelplan opgesteld. Met deze op maat gemaakte offerte weet u precies wat uw eigen bijdrage zal zijn. U weet vooraf precies wat u gaat betalen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
“Vakmanschap en vakkundig te werk gaan zijn mijn uitgangspunten,
waarbij persoonlijk contact en aandacht zorgen voor een comfortabele sfeer.
Zo voelt u zich op uw gemak en kunt u straks weer glimlachen!”

- Mike Moll

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, dan voorzien wij u van een vakkundig advies.
Bel (077) 351 53 21 of vul onderstaand formulier in, dan hoort u snel van ons!