Reparatie kunstgebit

Het is altijd heel vervelend als uw kunstgebit doormidden breekt. Het kan ook zijn dat u de gebitsprothese heeft laten vallen of er zit een kleine breuk in, of een tand eruit. Dat zijn allemaal lastige situaties waar u niet op zit te wachten. Zeker als het gebeurt in het weekend. Probeer niet zelf uw kunstgebit te lijmen. Voor ons is het dan heel lastig om de juiste breukplek te herstellen. En gaat het ten koste van de juiste pasvorm.

Bij TPPVenlo kunt u ook in het weekend terecht voor noodreparaties en natuurlijk alleen op afspraak. Tijdens onze openingstijden kunt u altijd wachten tot de reparatie klaar is. Meestal duurt dit ongeveer 30 minuten. Of u kunt deze later ophalen. Wat uzelf prettig vindt.

reparatie kunstgebit

Gratis controle

Bent u ontevreden over uw huidige kunst- of klikgebit, of heeft u last van uw eigen tanden? Heeft u klachten waarvan u de oorzaak niet kent of niemand heeft gevonden die u kan helpen? Wij bieden u graag een oplossing! Maak nu een afspraak voor een gratis controle van uw kunstgebit, klikgebit of deelprothese.

Tijdens deze uitgebreide controle bekijken we de situatie van uw mondholte, eventuele resterende tanden, en de conditie van uw kaken en kunstgebit. U ontdekt precies wat de oorzaak is van uw klachten en welke mogelijkheden er zijn om deze te verhelpen.

Mike kijkt ernaar uit u te mogen verwelkomen voor een persoonlijk adviesgesprek of onderzoek!

“Vakmanschap en vakkundig te werk gaan zijn mijn uitgangspunten,
waarbij persoonlijk contact en aandacht zorgen voor een comfortabele sfeer.
Zo voelt u zich op uw gemak en kunt u straks weer glimlachen!”

- Mike Moll

Tarieven en Ziektekostenverzekering

Moll kunstgebitten heeft contracten afgesloten met de volgende zorgverzekeraars:

ACHMEA Groep ASR Groep CZ Groep Menzis DSW Coöperatie VGZ
Agis
Zilveren Kruis
FBTO
OZF
Interpolis
Pro Life
De Friesland
a.s.r.
de Amersfoortse
EUCARE / Caresq
Ditzo
CZ
OHRA
Nationale Nederlanden
Just
Menzis
Anderzorg
DSW
InTwente
Stad Holland
VGZ
Bewuzt
IZA
IZZ
UMC
UnitedConsumers
Univé
Zekur
Zorgzaam

Wij kunnen uw rekening direct bij uw zorgverzekeraar indienen, zodat u dit niet zelf hoeft te doen en geen voorschot hoeft te betalen. Houd er echter rekening mee dat uw zorgverzekeraar mogelijk een eigen bijdrage kan vragen.

Bent u verzekerd bij een zorgverzekeraar waarmee Moll kunstgebitten geen contract heeft? In dat geval dient u de factuur eerst zelf te betalen. U kunt deze daarna indienen bij uw zorgverzekeraar, die vervolgens de vergoeding aan u zal overmaken. Wij weten helaas niet exact wat uw zorgverzekeraar vergoedt, waardoor het mogelijk is dat u een groter deel zelf moet betalen.

Om duidelijkheid te krijgen over de kosten van uw behandeling, raden wij aan om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens deze afspraak stellen we zorgvuldig een behandelplan op en ontvangt u een op maat gemaakte offerte. Zo weet u precies wat uw eigen bijdrage zal zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.
Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, dan voorzien wij u van een vakkundig advies.
Bel (077) 351 53 21 of vul onderstaand formulier in, dan hoort u snel van ons!