Over ons

Ons team bestaat uit:

Mike Moll

Mike Moll
49 jaar tandtechnicus
32 jaar tandprotheticus

Helge

Helge Baumann
44 jaar tandtechnicus
 
Wij werken met veel passie en plezier en maken voor u het beste kunstgebit!
Wij hopen dan ook u te mogen begroeten in onze praktijk.

Over Mike

Mijn naam is Mike Moll en ik ben al ruim 49 jaar werkzaam als tandtechnicus. Vanuit mijn eigen praktijk in Venlo zorg ik voor mooie en verzorgde gebitten, waarbij persoonlijke contact en vakmanschap áltijd centraal staan. Alle behandelingen op het gebied van tandtechniek en –protheses worden uitsluitend door mij zelf uitgevoerd, om zo een hoge kwaliteit te kunnen garanderen en waarborgen.

Mike moll

Eén van mijn specialisaties is het vakkundig namaken van uw eigen gebit, zodat uw omgeving geen verschil zal zien. Middels persoonlijk contact en begeleiding in dit traject voorzie ik u van gedegen advies, waarbij wij altijd samen zullen bepalen hoe uw nieuwe gebit er uit komt te zien. U moet zich immers op uw gemak voelen bij uw eigen gebit, zodat u vol zelfvertrouwen weer kunt glimlachen!

“Vakmanschap en vakkundig te werk gaan zijn mijn uitgangspunten, waarbij persoonlijk contact en aandacht zorgen voor een comfortabele sfeer. Zo voelt u zich op uw gemak en kunt u straks weer glimlachen!”

- Mike Moll

Onze tevreden klanten

Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen, maar nog liever hebben wij dat u dit van onze klanten hoort. Bekijk onderstaande video’s en ervaar wat wij als praktijk voor u kunnen doen.

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, dan voorzien wij u van een vakkundig advies.
Bel (077) 351 53 21 of vul onderstaand formulier in, dan hoort u snel van ons!